Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836, η Edmond Briottet είναι μια εταιρεία που αποκλειστικά παράγει λικέρ και διαθέτει σε 57 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευής τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας έως και 10 εβδομάδες αναμονής για την προετοιμασία τους.
Για τη κρέμα βερίκοκου (Crème d'Abricot) επιλέγεται η πιο νόστιμη ποικιλία βερίκοκων, το βερίκοκο Bergeron. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στη κοιλάδα Rhone στη Γαλλία τον Αύγουστο. Τα βερίκοκα αφήνονται να μουλιάσουν για πάνω από δύο μήνες σε ένα μείγμα νερού και ουδέτερης αλκοόλης. Ένα εξαιρετικό προϊόν που πρέπει να δοκιμάσετε άμεσα!
Έπειτα από τυφλή δοκιμή εκατό περίπου λικέρ, δημοσιογράφος του περιοδικού “Le Point” στη Γαλλία έγραψε: "Βαθμολογία: 17/20. Φρέσκο άρωμα, βελούδινη γεύση. Μια ελαφρώς φρουτώδης όπως και πικρή νότα, ένα αρμονικό ολοκληρωμένο τελείωμα.”
Πίνεται σκέτο, με πάγο ή με ξηρό ή αφρώδης λευκό κρασί αλλά και σε cocktail