Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836 , παράγει και διαθέτει σε 53 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευης τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας εως και 10 εβδομάδες αναμονής για την προετοιμασία τους.
Η Κρέμα Σμέουρου (18% αλκοόλ) παρασκευάζεται με το μούλιασμα σμέουρων. Τα σμέουρα μουλιάζονται σε διάλυμα νερού και αλκοόλ για τουλάχιστον δυο μήνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκχυλιστεί η φινέτσα των μικρών αυτών μούρων. Έπειτα προστίθεται λευκή ζάχαρη και φέρνει το αποτέλεσμα αυτού του κομψού λικέρ.
Πίνεται straight, με πάγο, ή με ξηρό ή αφρώδες λευκό κρασί.