Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836 , παράγει και διαθέτει σε 53 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευης τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας εως και 10 εβδομάδες αναμονής για την προετοιμασία τους.
Το Μαρασκίνο είναι λικέρ το οποίο παράγεται από την απόσταξη κουκουτσιών μικρών πικρών κερασιών τα οποία λέγονται κεράσια Marasca. Αυτό το λικέρ δημιουργήθηκε στην Ιταλία. Τα κεράσια Marasca προέρχονται από τα Βαλκάνια.
"Aviation" cocktail: 6 cl τζιν, 1.5 cl από Briottet Μαρασκίνο, 0.8 cl Briottet Λικέρ Βιολέτας, και 1.5 cl χυμό λεμονιού.