Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836 , παράγει και διαθέτει σε 53 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευης τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας εως και 10 εβδομάδες αναμονής για την προετοιμασία τους.
Lemoncelo -- αρχικά "Limoncello" – είναι ένα Ναπολιτάνικο λικέρ του οποίου τα συστατικά είναι λεμόνια, αλκοόλ και ζάχαρη. Το Lemoncelo της Broittet γράφεται με ένα "L" για να ξεχωρίζει το προϊόν από τα άλλα που παράγονται στη Νάπολη.
Μερικές συνταγές με Lemoncelo:
Ανακατέψτε 1/3 Lemoncelo με 2/3 κρύο ξηρό λευκό κρασί. Το Cokello cocktail, το οποίο αποτελείται από ένα μέρος Lemoncelo με δυο μέρη άσπρο ρούμι. Γεμίστε τα ποτήρια με cola ανάλογα με τη δίψα σας. Και τέλος το "Trou Italo-Normand": σορμπέ λεμονιού μαζί με Lemoncelo.