Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836 , παράγει και διαθέτει σε 53 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευης τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας εως και 10 εβδομάδες αναμονής για την προετοιμασία τους.
Για να δημιουργηθεί το Blackberry Cream , χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας φυσικά αρώματα, που προέρχονται από βατόμουρα. Έπειτα προστίθενται ανθοκυανίνες – που βρίσκονται στη φλούδα σταφυλιών , προκειμένου να δώσουν έντονο χρώμα .
Η συνταγή για αυτό το προϊόν έχει εξελιχθεί καθώς έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία – πριν από περίπου 15 χρόνια, για τη Κρέμα Φραγκοστάφυλου χρησιμοποιούνταν μουλιασμένα βατόμουρα. Αυτή η τεχνική δεν έβγαλε στη επιφάνεια τη πραγματική γεύση και άρωμα του φρούτου. Η διαδικασία εκχύλισης που χρησιμοποιείται για τη λήψη των φυσικών γεύσεων του βατόμουρου, είναι πολύ πιο αποτελεσματική.
Μπορείτε να το πιείτε ως απεριτίφ με ξηρό λευκό κρασί όπως το Aligote. Με αφρώδης κρασί ή straight με ένα παγάκι.