Η πολυβραβευμένη Βεργίνα Weiss αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις για την Ελλάδα και την ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι μια μπύρα με πλούσια και αρωματική γεύση, σταρένια, αφρώδη και θολή εμφάνιση, η οποία οφείλεται στην ειδική αφροζύμη που περιέχει. Η ειδική αφροζύμη από την οποία παρασκευάζεται, της δίνει ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα, που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα. Για να την απολαύσετε ακολουθείστε τις οδηγίες σερβιρίσματος που θα βρείτε στην πίσω ετικέτα της φιάλης και ... Γεια Μας!
Οδηγίες Σερβιρίσματος
Για τη μέγιστη δυνατή απόλαυση, χρησιμοποιήστε τα ειδικά ποτήρια Vergina Weiss και αδειάστε ολόκληρο το περιεχόμενο της φιάλης σε αυτά, ακολουθώντας τις οδηγίες σερβιρίσματος που αναγράφονται στην πίσω ετικέτα. Συγκεκριμένα, αφού γεμίσουμε το ποτήρι κατά 80% της ποσότητας, ανακινούμε τη μαγιά στον πάτο της φιάλης και την προσθέτουμε στο ποτήρι. Τα βαρέλια πρέπει να ανακινούνται ανά τακτά διαστήματα. Η ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι στους 4-6°C, με αφρό.
Γευστικοί Συνδυασμοί
Η Βεργίνα Weiss ισοσταθμίζει τη γεύση των ημιμαλακών και μοναστηριακών τυριών με έντονη γεύση, αλλά και τυριών όπως ώριμο Gouda, Colby ή Monterey, καθώς επίσης και κατσικίσια τυριά, που είναι συνήθως λίγο πιο έντονα όπως το Romano και η Φέτα. Η Βεργίνα Weiss συμπληρώνει όμορφα κι ένα γεύμα με θαλασσινούς μεζέδες και λευκά ψάρια.
Συστατικά: Βύνη Θράκης Wheat, Blonde & ειδικά καραμελοποιημένες βύνες σιταριού, Λυκίσκοι (H. Magnum & T. Tettnanger), Αφροζύμη και νερό.
Γεύση/άρωμα: Μεστή γεύση, έντονα αρώματα με κυρίαρχα το γαρύφαλλο και τη μπανάνα
Εμφάνιση: Ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα, θολή όψη.