Αποτελεί προϊόν κλασικής ζυμώσεως, που δίνει μια ιδιαίτερα έντονη και μεστή γεύση και ένα εξαιρετικό κεχριμπαρένιο χρώμα. Το υπέροχο φρουτώδες άρωμά της θυμίζει εξωτικά φρούτα, βατόμουρα και μέλι.
Οδηγίες Σερβιρίσματος
Για τη μέγιστη δυνατή απόλαυση, χρησιμοποιήστε τα ειδικά ποτήρια της Κόκκινης Βεργίνας και αδειάστε ολόκληρο το περιεχόμενο της φιάλης σε αυτά. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 4-6°C, με αφρό.
Γευστικοί Συνδυασμοί
Συνδυάζεται ιδανικά με τυριά έντονου αρωματικού προφίλ όπως κεφαλογραβιέρες, καπνιστά τυριά Μετσόβου, το ώριμο Provolone, το SaintAlbrey, βέλγικα μοναστηριακά τυριά καθώς και μπλε τυριά, όπως το Roquefort και το Gorgonzola. Η Βεργίνα Red «δένει», επίσης, καλά με λαδερά, πιάτα ζυμαρικών, κοκκινιστά κρέατα και κυνήγι.
Συστατικά: Βύνη Θράκης Blonde, σπάνιες καβουρδισμένες και καραμελοποιημένες βύνες, Λυκίσκοι (H.Magnum & T.Tettnanger), Μαγιά & Νερό.
Γεύση/άρωμα: Μεστή, με άριστη ισορροπία πικρών και γλυκών χαρακτηριστικών και άρωμα εξωτικών φρούτων, βατόμουρο και μέλι.
Εμφάνιση: Χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, με διαυγή λάμψη.