• Image 01
  • Image 02
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 05
  • Image 05
  • Image 05
  • Image 05
  • Image 05
  • Γνωρίστε την ιστορία μας.
  • Προσφέρουμε τεχνογνωσία στο showroom μας.
  • Εκπαίδευση στο κόσμο του cocktail μέσω σεμιναρίων.
  • Ασυναγώνιστες παροχές μέσω εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης.
  • Εξοπλισμός & Εργαλεία για το bar.

 

COFFEE & BAR EXPERTS ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ BARISTA & BARTENDER

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων για το 2018 διεξάγεται με πάθος, έμπνευση, εμπειρία και τεχνογνωσία. Ο εισηγητής των εκπαιδεύσεων, συνιδρυτής της εταιρείας Coffee & Bar Experts και πιστοποιημένος Head Barista & Trainer, κ. Φουφόπουλος Σάκης, μεταδίδει στους εκπαιδευόμενους των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Νομού Ηλείας και Ζακύνθου την τέχνη του espresso και του cocktail. Τα σεμινάρια διεξάγονται όλο τον χρόνο και χωρίζονται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος: • Η τέχνη του espresso level 1 • Η τέχνη του espresso level 2 • Ο κόσμος του cocktail level 1 • Ο κόσμος του cocktail level 2

 

Jacobs Espresso Barista Basic Seminar

Στο επίκεντρο η εκμάθηση της τέχνης του espresso με το Jacobs Espresso Barista Basic Seminar στις 26 Απριλίου στο showroom μας. Ο εισηγητής του σεμιναρίου και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον SCAE, κ.Φώτης Λέφας με την πολυετή εμπειρία του, καθοδήγησε του παρευρισκόμενους baristi στο μονοπάτι του καφέ. Στο 1ο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου δόθηκε έμφαση στην πρώτη ύλη και στην τεχνογνωσία και στο 2ο πρακτικό μέρος διαμορφώθηκαν ομάδες για παρασκευή latte art.

 

Cocktail Seminar «Ο κόσμος του Cocktail» level 1 & 2

Στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν στις 22 Μαΐου, διοργανώσαμε το σεμινάριο «Ο κόσμος του cocktail» level 1. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα είδη της Granikal, για τις νέες καλοκαιρινές συνταγές. Οι εκπαιδευτές μας ήταν ο κ. Θάνος Κριμπούρας και ο κ.Στέφανος Δραγανιδάκης δυο bartenders με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση. Για την χειμερινή σεζόν κοντά μας ήταν οι brand ambassadors της Granikal ο κ. Σπύρος Πανόπουλος και κ. Νίκος Τριανταφύλλου στο σεμινάριο «Ο κόσμος του cocktail» level 2. Οι νέες τεχνικές παρασκευής και τα καινούργια cocktail βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των συνεργατών μας του Νομού Ηλείας και Ζακύνθου.