• Image 01
 • Image 02
 • Image 04
 • Image 05
 • Image 05
 • Image 05
 • Image 05
 • Image 05
 • Image 05
 • Γνωρίστε την ιστορία μας.
 • Προσφέρουμε τεχνογνωσία στο showroom μας.
 • Εκπαίδευση στο κόσμο του cocktail μέσω σεμιναρίων.
 • Ασυναγώνιστες παροχές μέσω εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης.
 • Εξοπλισμός & Εργαλεία για το bar.

Το 2012, μια ιδέα γεννήθηκε.

Μια ιδέα με σκοπό να δώσουμε στη φράση "Coffee & Bar Experts" μία άλλη υπόσταση, πιο "μοναδική", πιο "ξεχωριστή". Δημιουργήσαμε την εταιρία μας Coffee & Bar Experts, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Jacobs του Νομού Ηλείας και Ζακύνθου και με εμπορική δραστηριότητα στο κανάλι BA-RE-CA (bar,restaurant,cafe) , με στόχο την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης. Κινητήριος δύναμη μας είναι η γνήσια αγάπη για την τέχνη του καφέ και του cocktail και λειτουργούμε πάντα με το moto :”Η δουλειά μας είναι ο καθρέφτης μας”.

Με την εμπιστοσύνη σας καταφέραμε οι λέξεις "Coffee & Bar Experts" να αποτελούν την υπογραφή μας. Με τη δική σας δύναμη, συνεχίζουμε ακριβώς όπως την πρώτη μας μέρα, να αναζητούμε και να επιλέγουμε το καλύτερο για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες μ’ένα κοινό όραμα, την ανταπόκριση μας σε ασυναγώνιστες υπηρεσίες.

Μελετώντας τις ανάγκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και θέλοντας να δημιουργήσουμε μια απολαυστική εμπειρία στον τελικό καταναλωτή:
· προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε baristi & bartender των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μέσω σεμιναρίων, με στόχο την μετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων στο κόσμο του καφέ και του cocktail,
· παρέχουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας μέσω χονδρικού και λιανικού εμπορίου (καφέ & συναφή είδη,αναλώσιμα,χαρτικά,προϊόντα cocktail,εξοπλισμό barista-bartender κ.α),
· προσφέρουμε καθοδήγηση και παροχή συμβουλών,
· και τέλος παρέχουμε την εξειδικευμένη άμεση τεχνική υποστήριξη στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Κάθε μέρα, όλοι εμείς οι Coffee & Bar Experts είμαστε εδώ, πάντα με χαμόγελο και επαγγελματισμό, έτοιμοι να σας υποδεχτούμε σφραγίζοντας μια μελλοντική μας συνεργασία.

Εμπόριο

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, αρχικά ασχοληθήκαμε με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο καφέ & συναφών ειδών. Καθώς ο κόσμος του κοκτέιλ εξελισσόταν ραγδαία, στην έκθεση των προϊόντων μας προστέθηκαν προϊόντα παρασκευής κοκτέιλ. Στην πορεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την έκθεση μας τα εργαλεία της δουλειάς μας, δηλάδή ο εξοπλισμός barista & bartender. Συνεχίζεται...

Υποστήριξη

Θέλοντας ο όρος "ασυναγώνιστες παροχές" να έχει υπόσταση, παρέχουμε άμεσες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε πλειάδα πελατών μας οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους των: Μπαρ, Ρεστοράν, Καφέ (BA.RE.CA.) Η υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, επιτρέπει την δυνατότητα εγκατάστασης, επίδειξης λειτουργίας, επισκευή οποιασδήποτε βλάβης και συντήρησης. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες. Το τεχνικό μας τμήμα είναι πλήρως ενημερωμένο, για εγγυημένη τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των μηχανημάτων που σας παρέχουμε.

Σεμινάρια

Η τεχνογνωσία του καφέ βρήκε στέγη στο showroom μας, για να εφοδιάσει κάθε συμμετέχοντα των σεμιναρίων όχι μόνο με όλες τις δεξιότητες που απαιτεί η βιομηχανία αλλά και με πιστοποιήσεις από τους Coffee Lovers Editors & Trainers.

Εκπαίδευση

Η τεχνογνωσία του καφέ βρήκε στέγη στο showroom μας, για να εφοδιάσει κάθε συμμετέχοντα των σεμιναρίων όχι μόνο με όλες τις δεξιότητες που απαιτεί η βιομηχανία αλλά και με πιστοποιήσεις από τους Coffee Lovers Editors & Trainers.

Get in touch

Επικοινωνία

[Τ] 26210 20133
[E] Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσκεψη

Αγίου Γεωργίου,Ανθόπυργος
27100 Πύργος, Ελλάδα

Ώρες γραφείου

Δευ - Σάβ : 9π.μ - 5μ.μ

EMAIL

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.